Dusmanul lui Becali cugeta dupa gratii. „Lui Gigi nu-i merge bine din cauza ca….”

Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, cel care a fost implicat in dosarul furtului masinii lui Gigi Becali, dar care are si o condamnare de 25 de ani de inchisoare pentru crima, se gandeste dupa gratii la finantatorul Stelei.

Geamanu, care s-a intalnit dupa gratii cu Gigi Becali anul trecut la inchisoarea Rahova, si care a scuipat spre latifundiar in incercarea de a-l provoca, nu intelege de ce acesta se tot plange.

 

Potrivit surselor noastre, Ilie Alexandru s-a amuzat de faptul ca Becali se plange de conditiile din inchisoare, si ca incearca sa iasa, facand mai multe actiuni in instanta in acest sens. „Geamanu e calit in puscarie, nu e prima data cand ajunge aici, are experienta si nu-l mai sperie detentia. Este rezistent, se descurca in orice situatie, si spune ca nu intelege vaicareala lui Gigi Becali”, au declarat sursele noastre.Dusmanilor nu le-a mers bine

Potrivit acestora, Sandu Geamanu a spus ca Gigi nu ar fi trebuit sa se puna cu el, sa si-l faca dusman, si ca Dumnezeu este sus si vede tot.

 

„Zice ca dusmanilor lui nu le-a mers bine, si ca la un moment dat au sfarsit prost. Si ca asta este pretul pentru ca l-au infruntat. Nu intelege de ce finantatorul Stelei se plange de conditiile din puscarie si face cereri peste cereri sa iasa, in conditiile in care el a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare”, au mai afirmat sursele noastre. 

Acestea mai afirma ca Ilie Alexandru ar fi spus ca barbat este acela care rezista in orice conditii, asa cum face el. „Zice ca daca ar fi avut condamnarea lui Gigi nu avea vreun stres, ca aproape patru ani sunt nimic, si ca puscaria te caleste. Sandu mai spunea ca asta este pedeapsa divina pentru ca Gigi s-a pus cu el”.

A batut o fetita de nici trei ani

Sandu Geamanu este un obisnuit al puscariilor si nu este prima data cand ajunge dupa gratii, palmaresul sau infractional fiind unul bogat.

 

A fost implicat in multe batai si reglari de conturi petrecute in Capitala de-a lungul timpului, inclusiv in celebrul dosar “Portbagajul”, dar si cazul furtului masinii lui Gigi Becali, pe care a ajuns sa-l dusmaneasca de atunci. Ilie Alexandru nu s-a dat in laturi nici sa atace copii cu sabia, fara sa tina cont ca unul dintre ei avea doar doi ani. In decembrie 2008, Sandu Geamanu a patruns alaturi de alte persoane intr-o locuinta din Bucuresti si a agresat mai multe persoane.
Dusmanul lui Gigi Becali a lovit si o fetita in varsta de doi ani si sase luni cu o bata in zona capului, provocandu-i acesteia leziuni grave. Barbatul a fost trimis in judecata pentru tentative de omor si violare de domiciliu, iar judecatorii l-au condamnat la zece ani de inchisoare si la plata a 5.000 de euro catre una din victimele sale. Decizia nu este definitiva.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *