E bine de știut, mai ales după Sărbători! Curățarea corpului de toxine în 72 de ore!

Organismul nostru este construit astfel încât să elimine singur toxinele cu ajutorul funcțiilor pe care anumite organe, precum rinichii, ficatul, pielea, le au.  Așadar, atunci când vorbim de detoxificare, vorbim de fapt despre îmbunătățirea funcțiilor naturale ale corpului de neutralizare, transformare și eliminare a materiilor care nu ne aduc niciun beneficiu.

Un sistem de detoxificare eficient este vital pentru suținerea acestor organe care elimină toxinele din corp. Deși ai crede că această cură de înlăturare a substanțelor nedorite trebuie să dureze săptămâni, chiar luni de zile, trebuie să știi că poți să îți cureți organismul în doar 3 zile!

Iată cum poți să îți cureți organismul de toxine în 72 de ore!

Datorită educației pe care o avem și mediului în care trăim, suntem foarte preocupați de igiena externă. Ne curățăm zilnici dinții, ne spălăm corpul și părul și folosim tot felul de produse pentru a ne păstra această stare de curățenie, deoarece aceste lucruri ne face să ne simțim mai bine. Problema este că ignorăm nevoia de a ne îngriji și pe interior.

Este foarte greu să îți dai seama dacă ficatul tău funcționează greu sau dacă rinichii tăi nu mai procesează lichidele la un nivel optim. Tocmai din acest motiv este esențial să facem o cură de detoxificare la o perioadă regulată de timp. Pentru a ne menține starea de sănătate, corpul nostru trebuie îngrijit și curățat atât la exterior, cât și la interior.

Regimul de detoxificare de 3 zile te va ajuta să îți îmbunătățești funcționarea organismului. Urmează pașii descriși mai jos și oferă-i corpului tău o gură proaspătă de sănătate.

Primul pas

Bea un pahar de apă amestecat cu suc de lămâie, imediat cum te trezești. Mai apoi, prepară-ți micul dejun: un smoothie din banane, căpșune, suc de portocale, nucă de cocos, afine, apă și o mână de spanac. Alternează această rețetă cu una la fel de gustoasă, cu suc de mere, varză kale, ghimbir și portocale. Dacă nu ai un blender sau un storcător de fructe, consumă fructele și legumele în starea lor naturală, întregi.

Al doilea pas

Pentru prânz, fă-ți un bol mare de salată din legumele preferate, felii de avocado, ulei de măsline și oțet, cu felii de mere trecute prin unt de migdale. Alege fructele favorite, legume cu humus sau un amestec de nuci, struguri și fructe de pădure deshidratate pentru gustarea de după-amiază.

Al treilea pas

La cină poți face legume la cuptor cu orez brun. De asemenea, poți opta și pentru o salată de legume cu orez brun, quinoa și fasole. Răsfață-ți papilele gustative cu un pătrățel de ciocolată neagră ca desert.

Al patrulea pas

Bea cel puțin 1,9 litri de apă cu lămâie sau ceai din ierburi cu lămâie în fiecare zi. Dacă observi că urina are o culoare gălbuie în timpul acestei diete, bea mai multă apă.

Al cincilea pas

Este indicat să faci cel puțin jumătate de oră de mișcare în fiecare zi în timpul acestui proces de detoxificare.

SURSA:ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *