E definitiv! Ce decizie au luat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: “Am discutat mult, e mai bine asa!”

E vremea schimbarilor pentru cuplului Prodanca – Reghe! Dupa luni la rand in care aui pus totul cap la cap, sexy-impresara a luat o decizie radicala, care ii va afecta pe toti membrri familiei. Din fericire, hotararea ei a fost imbratisata de copii.
Binele familiei, in general, si al copiilor, in special, este primordial pentru Anamaria Prodan, asa ca vedeta a luat o decizie radicala privind viitorul. Nu, nu va divorta de Reghe, nici nu se pune problema, in pofida zvonurilor, insa cei doi vor incepe, cat de curand, o noua viata. Una de asemenea tumultuoasa, dar ce se va desfasura la 10.000 kilometri departare de Romania, intrucat cuplul Prodanca – Reghe se va stabili definitiv in America, la Las Vegas.

Ana va pleca in State peste cateva spatamani

Ana va pleca in State peste cateva spatamani

 

Acum isi construiesc casa in Nevada

Decizia nu este luata in pripa, ci cantarita mult, iar vedeta a ajuns la concluzia ca asa ar fi cel mai bine, mai ales pentru copii care, acolo, se vor bucura de alta oportunitati: “Am discutat mult, e mai bine asa. Eu plec acum, peste cateva saptamani si cred ca ma mai intorc abia la toamna. Usor-usor ne stabilim acolo definitive. Acum ne construim casa, trebuie sa fie gata. Am vorbit si cu Tibi (n.r. fostul ei sot, tatal fetelor), el e prietenul meu cel mai bun, e de acord, normal. Eu imi voi desfasura activitatile acolo, Reghe oricum merge pe tot mapamondul, asa ca schimbarea nu este atat de mare”, ne-a declarat Ana.

Prodanca e mandra de familia ei

Prodanca e mandra de familia ei

Se pare ca si copiii sunt mai mult decat incantati de aceasta alegere, iar fetele si-au facut deja planuri serioase pentru viitor: “Fata cea mare face 16 ani si deja se apuca de scoala de soferi, pentru ca, in America, poti conduce de la 16 ani. Iar cea mica are visuri mari, vrea sa fie campioana la baschet si tocmai a primit o bursa acolo. In America, baschetul este numarul 1, acolo chiar sunt sanse sa faca ceva in domeniul asta”, ne-a mai spus sexy-impresara. 

Are multe afaceri acolo

Prodanca este mandra de copiii ei

Prodanca este mandra de copiii ei

Prodanca a fost mereu o femeie care a muncit pe branci, iar sansa i-a suras sa deschida o serie de afaceri in State, in domeniul imobiliar si comercial, care merg ca pe roate. In ultimii ani, vedeta s-a ocupat de la distanta de toate aceste lucruri, dar sora ei, care locuieste acolo, este omul de baza care se ocupa de absolut toate afacerile familiei.

 

Sursa: cancan.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *