E însărcinată sau nu fata lui Salam? Betty a lămurit totul la TV, cu mâna pe burtică!

Betty Salam a pus punct speculaţiilor despre o posibilă sarcină, explicând fanilor că totul i se trage de la…mâncare. Fiica manelistului Florin Salam şi-a ţinut însă, sugestiv mâna pe burtică, în timp ce explica cum se luptă cu kilogramele!

De ceva timp datorită burticii şi a formelor rotunjoare afişate de fiica manelistului au apărut speculaţii că aceasta ar fi gravidă. Betty Stoian a ţinut să risipească zvonurile, ”La Măruţă”, chiar dacă gesturile sale ar fi putut să spună altceva, deoarece atunci când a vorbit despre sarcină, Betty Salam ţi-a ţinut mâna pe burtică. Ea a negat categoric că ar fi însărcinată şi exclude şi ideea de a se mărita, cel puţin deocamdată „Eu? Doamne fereste! Nunta la 16 ani? Nu cred. Imi place ceea ce fac si ma voi ţine toata viaţa de muzică” a spus Betty.

Speculaţiile au apărut din cauza formelor puţin mai…accentuate afişate de Betty. Ea a mărturist că va face eforturi substanţiale să scape de kilogramele în plus, şi a început cu…ţinuta. A purtat la TV o cămaşă neagră, dresuri asortate şi o rochie argintie.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *