E prima data cand apare cu o femeie! Ce BOMBA SEXY si-a tras Ionel Lutu, in timp ce Gigi Becali sufera in inchisoare

Considerat mana dreapta a lui Gigi Becali si baiatul „bun la toate” de la Steaua, Ionel Lutu demonstreaza ca este mai mult decat atat. Fostul fotbalist e si un „macho” veritabil. Iar dovada sta ultima lui cucerire!

Spre deosebire de majoritatea fotbalistilor – atat cei aflati in activitate, cat si cei retrasi -, „Hagi” Lutu nu a rupt niciodata gura targului in materie de femei.

Iata insa ca fosta glorie a Stelei si a Universitatii Craiova a reusit sa se revanseze. Si a facut-o cu varf si indesat, dovada fiind ultima lui cucerire.

Ea e noua cucerire a lui Lutu

Ea e noua cucerire a lui Lutu

Cazat de Gigi Becali in Mamaia, unde latifundiarul i-a inchiriat o camera intr-o vila din celebra statiune – pentru a-i fi mereu la dispozitie patronului -, Lutu profita de toate aceste circumstante favorabile si iese la „vanatoare”.

Focoasa roscata are toate calitatile unei veritabile bombe sexy

Focoasa roscata are toate calitatile unei veritabile bombe sexy

Iar ultima lui „prada” este de-a dreptul fenomenala, aghiotantul lui Gigi fiind filmat de paparazzii CANCAN.RO in compania unei veritabile bombe sexy, pe plaja.

Reactia bizara a lui Lutu in momentul in care iubita lui a incercat sa il sarute

Reactia bizara a lui Lutu in momentul in care iubita lui a incercat sa il sarute

Si daca Steaua a fost eliminata de bulgarii de la Ludogorets, cu siguranta Lutu poate spune ca a intrat in Liga Campionilor, iubita lui fiind una dintre cele mai atragatoare femei din fotbalul romanesc.

Aghiotantul lui Gigi pare mai mult deranjat decat incatat de iubita lui

Aghiotantul lui Gigi pare mai mult deranjat decat incatat de iubita lui

Cu toate acestea, totalmente curios, omul de incredere al lui Gigi Becali nu pare prea incantat de noua lui curerire, dovada fiind reactia lui in momentul in care focoasa roscata il saruta si il ia in brate. Sa ascunda oare „Hagi” Lutu ceva ce noi inca nu stim?!

Are doi copii cu doua femei diferite!

In ciuda rautarilor care s-au scris de-a lungul vremii despre el, Ionel Lutu a fost foarte productiv in materie de mostenitori. Fostul jucator al Craiovei si al Stelei – care a jucat ultima data in 2010, la Slatina, in Liga a V-a – are doi copii cu doua femei diferite.

Mana drepta a lui Gigi Becali are o fetita, Patricia, in varsta de 14 ani, si un baietel, Andreas Ionut, care va implini in noiembrie patru ani. Ambii copii sunt din flori, Lutu necasatorindu-se cu niciuna dintre cele doua femei pe care le-a lasat gravide.

Sursa: cancan

B.P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *