Ea este femeia pentru care soferul kamikaze a ucis cinci oameni! Mesajul ei este infiorator: “Ma rog la Dumnezeu sa…”

Femeia pentru care bucuresteanul George Dumitru a decis sa-si ia propria viata, dar si a altor cinci persoane, provocand un adevarat carnagiu, este in stare de soc si se simte vinovata pentru ce s-a intamplat!

O tara intreaga a privit inmarmurita la gestul incredibil facut de un tanar bucurestean in acest weekend, care a decis sa se sinucida provocand un accident de circulatie in care si-au mai pierdut viata alte cinci persoane: doi copii si trei adulti.

George Dumitru si-a premeditat gestul, insa nimeni nu s-a prins de planurile lui, desi semnele erau evidente.Inclusiv mesajul pe care l-a lasat pe Facebook inainte sa plece de-acasa , un adio plin de regrete, nu i-a facut prietenii sa-l ia in serios. Toti l-au indemnat sa se calmeze si l-au sunat pentru a afla in sa ce se intampla cu el. A fost insa prea tarziu…

A murit cu toate pozele iubitei langa el

George suferea prea mult dupa fosta lui iubita, pe care a cunoscut-o la locul de munca. Isi facuse planuri mari cu ea, insa fata a decis sa puna punct relatiei. Toate amintirile pe care le-au avut impreuna din calatorii au fost transpuse de George in fotografii, poze pe care le-a pus pe bancheta din spate a masinii in care si-a dat ultima suflare.

Cand a aflat de tragedie, fosta iubita a lui George a intrat in stare de soc. Ea si-a gasit insa cuvintele pentru a transmite un mesaj prietenilor care arata cat de marcata este de cele intamplate.

“Durere, durere, imensa durere pentru ca nu am putut sa fac mai mult sa ajut un om care m-a iubit enorm …..pana la moarte . Ma rog la Dumnezeu sa il ierte si sa aiba grija de sufletul lui …..iar eu raman cu o durere vesnica in inima ca 6 suflete nevinovate au murit din vina mea”, a transmis tanara.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *