El cu cine votează?

Se tot discută de regionalizare, de Constituție nouă, de voievozi și de voievodate… Toată lumea vede alegerea capitalei regiunii de nord-est ca un fel de meci între politicieni, între greutatea în USL a lui Gheorghe Nichita și influența la Bruxelles a lui Flutur, între ambiția lui Romeo Stavarache și averea lui Gheorghe Ștefan.

El cu cine votează?Dacă e să ne luăm după nasul nostru de reporteri versați, am zice că proiectul regionalizării nu îi este clar nici lui Liviu Dragnea, care aplică metoda perfecționată pe vremuri de PD, de a arunca câte un subiect în dezbaterea publică, pentru ca apoi să vadă ce trebuie să facă. Cu alte cuvinte, totul se joacă, deși Iașul este indiscutabil în pole position.

În toată tevatura asta stăm și noi și ne întrebăm: dar oare Constantin Apostol, șeful ADR Nord-Est, cu cine votează în gâlceava asta dintre târgurile moldave? Privind la cariera lui îndelungată și desfășurată sub mai toate partidele, am zice că va avea și el un cuvânt de zis. Dacă nu cumva l-a și spus deja și nu știm noi că e poziția dumnealui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *