El e baiatul “adoptat” de Antonia si Alex Velea! “E copilul meu, e baiatul meu!”

Pentru Alex Velea si Antonia, dragostea se face in minimum doi! Rezultatul e pe cale sa ajunga insa Alex si Antonia sunt de mai mult timp parintii unui baiat. Cei doi au adoptat un baiat de care au grija ca de ochii din cap.

Mai mult decat discret, Alex Velea a tinut secret faptul ca in viata lui si a Antoniei a aparut de ceva vreme Lino. Un tanar de 17 ani pe care Alex il considera ca pe propriul fiu. Locuieste in casa celor doi iar Alex ii pregateste rampa de lansare in muzica romaneasca. Cantaretul l-a prezentat pentru prima oara, in emisiunea Cancan.ro, de la Romania tv, ca pe propriul fiu.

“El e Lino, are 17 ani, e de la Brasov, studiaza violoncelul, este elev la Dinu Lipati, si un mare Mc. Pot sa zic ca l-ati adoptat cum ar veni… Nu, are parinti care il iubesc, suntem prietenii lui mai mari, desi eu zic ca e copilul meu, e baiatul meu, pentru ca e mai mic ca mine cu mult. Nu mi-a placut sa fac publica treaba asta”, a declarat Alex Velea intr-un interviu acordat emisiunii Cancan.ro de la Romania tv.

Lino locuieste in aceeasi casa cu cei doi cantareti iar Alex spune ca e ca si copilul lui. Modest, Alex a ascuns pana acum secretul din casa lor, insa Lino nu s-a ferit sa dea amanunte picante din casa: Antonia si Alex se mai cearta.


“Cum e Alex, cum se poarta cu tine? Cel mai frumos din lume, mi-a schimbat viata. De ce? Te-a adoptat in cariera asta muzicala? Da! Amandoi, mie imi place foarte mult de amandoi. Eu stau cu ei, cu Antonia si cu Alex. Zi-mi, cum se cearta Alex cu Antonia in casa, daca tot locuiesti cu ei? Nu prea se cearta, sincer… Nu prea se cearta!”
, a declarat Lino in exclusivitate pentru Cancan.ro

“Mai intervin si discutii? Normal, ce iti imaginezi, suntem un cuplu normal. Dar cred ca de la chestii minore. Evident!”, a completat Alex Velea.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *