ELENA GHEORGHE se pregăteşte să devină mămică! Ce a declarat cântăreaţa! „Al doilea copil…”

Elena Gheorghe este în showbiz de 16 ani şi mereu vine cu ceva nou şi îşi surprinde fanii. Atunci când nu este pe scenă îşi dedică timpul liber familiei ei, în special băieţelului ei, Nicholas, care este la vârsta la care are nevoie de multă dragoste şi afecţiune.

Deşi are una dintre cele mai frumoase şi discrete relaţii din showbiz, Elena preferă să mai aştepte înainte de a-i dărui un frăţior sau o surioară lui Nicholas.

„Nu poate fără mami Nicholas, de obicei doarme şi cu mami şi cu tati. Am sărbătorit ziua lui de mai multe ori, de Sfântul Nicolae, pentru că este ziua lui de nume, dar şi pe 10, de ziua lui de naştere. Au venit mai mulţi prieteni, a fost nebunie. Primul lui bairam, ca să zic aşa. E foarte vorbăreţ, îmi spune poveşti. Îi place foarte mult muzica, a început să cânte cu tati la pian. Ne dorim şi al doilea copil, o să vină când vrea el şi când o să vrea Dumnezeu. Deocamdată am zis ca Nicholas să ajungă la şcoală, să scăpăm de stresul ăsta, apoi vedem, când va fi mai multă linişte”, a declarat Elena Gheorghe în direct.
Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *