Elena Udrea a facut senzatie in Delta! Toti barbatii au fost cu ochii pe ea!

Elena Udrea si iubitul ei isi traiesc dragostea din plin. Fosta candidata pa presedintie si Valentin au fost surprinsi impreuna, in timp ce faceau plaja in Delta.

Udrea si Valentin au vrut sa evite aglomeratia de la malul marii, asa ca au ales ca destinatie Delta. Au facut plaja si s-au purtat ca doi tineri indragostiti, spre incantarea celor prezenti in zona.

Dovada sta in imaginea primita pe pont@cancan.ro. Elena Udrea si-a expus corpul perfect la plaja, s-a relaxat si a profitat din plin de timpul petrecut alaturi de iubitul ei.

Una dintre cele mai puternice femei din Romania

In anii care au trecut, Elena Udrea a devenit una dintre cele mai puternice femei din Romania. A fost consilier prezidential, a ocupat pozitia de ministru, s-a ales cu titulatura de “Blonda de la Cotroceni”, a devenit candidata la presedintie, insa, la un moment dat, destinul si ecoul ciocanului judecatoresc au „condamnat-o” la inchisoare.Au urmat cateva luni pe care le-a petrecut intr-o camera de 9 metri patrati, cu patru paturi si toaleta turceasca. Elena, “Blonda de la Cotroceni”, era acum doar una dintre detinutele de la Targsor. In aceasta vara a fost eliberata si incarcerata la domiciliu, iar mai apoi, judecatorii au luat decizia sa ramana sub control judiciar si sa fie anchetata in libertate.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *