EMINEM A MURIT! Vestea care a ingrozit fanii din intreaga lume!

Sute de fani din intreaga lume si-au exprimat imediat mesajele de regret, dupa ce au aflat de pe internet ca rapper-ul Eminem a incetat din viata.

Din fericire pentru cei care il iubesc iubesc pe cantaret, totul a fost doar o strategie de prost gust a unor oameni fara scupule care au vrut sa isi creeze o pagina de Facebook care sa stranga aproape instant mii de Like-uri, potrivit Media Mass.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s”]

otul s-a intamplat acum doua zile, cand pe internet a devenit viral urmatorul mesaj: “At about 11 a.m. ET on Monday (May 26, 2014), our beloved rapper Eminem passed away. Eminem was born on October 17, 1972 in Saint Joseph. He will be missed but not forgotten. Please show your sympathy and condolences by commenting on and liking this page./ La ora 11.00 a.m., luni 26 mai 2014, iubitul nostru rapper Eminem a incetat din viata. Eminem a fost nascut pe 17 octombrie 1972 in Saint Joseph. Ne va lipsi, insa nu il vom uita niciodata! Aratati-va iubirea si condoleantele prin comentariile dumneavoastra si aprecierile pentru aceasta pagina!”.

In scurt timp, sute de utilizatori de Facebook din intreaga lume scriau mesaje in care isi exprimau regretele si dadeau Like paginii respective. Stirea ca rapper-ul in varsta de doar 41 de ani a creat haos pe intreaga planeta.

 

Cu toate acestea, au fost si fani care si-au dat seama ca vestea proasta vine dintr-o sursa nesigura si au atras atentia asupra acestui fapt.

Purtatorul de cuvant al lui Eminem a dezmintit oficial acest zvon

A doua zi dupa ce vestea mortii lui Eminem a socat pe toata lumea, purtatorul de cuvant al starului a dat o dezmintire oficiala.

“He joins the long list of celebrities who have been victimized by this hoax. He’s still alive and well, stop believing what you see on the Internet!/ El (n.r. Eminem) se alatura unei lungi liste cu celebritati care au fost sacrificate de acest haos. Este in viata si este foarte bine, nu mai credeti ce vedeti pe internet!”, a declarat reprezentantul artistului.

Imediat dupa ce au aflat ca idolul lor nu a patit nimic, mai multi fani si-au exprimat furia fata de astfel de actiuni care nu fac decat sa provoace inutil durere si panica printre cei care il iubesc cu adevarat pe Eminem. Altii au luat si partea buna a lucrurilor, remarcand cat de indragit este artistul de catre oameni din intreaga lume.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *