Emotii pentru Elena Udrea! Va fi scoasa din celula! Care este motivul pe care il invoca politistii!

Elena Udrea va avea parte in aceasta saptamana de o noua “vizita” a politistilor desemnati sa verifice in amanunt celula in care isi traieste cea mai neagra perioada a vietii blonda, din momentul in care a fost arestata in cazul “Gala Bute”.

Emotii pentru Udrea! Pe culoarele Arestului Capitalei circula zvonul ca incaperile in care sunt inchise persoanele anchetate in diverse dosare vor fi verificate de oamenii legii.

1

Surse judiciare sustin ca Elena Udrea, dar si celelalte colege de celula vor fi scoase din nou pe holuri, ca si saptamana trecuta, pentru ca politistii sa vada daca exista vreo neregula. “In locul in care este inchisa fosta blonda de la Cotroceni se vor cauta in paturi sau in dulapuri obiecte interzise, telefoane mobile, droguri sau medicamente care nu sunt prescrise de medic, precum si alimente necorespunzatoare. Conform procedurii, toate aceste actiuni se fac dupa vizitele primite de detinuti, si ele sunt obligatorii pentru bunul mers al lucrurilor. Asa ca, nici saptamana aceasta nu se va face exceptie, iar Udrea este deja obisnuita cu regulile “, au spus persoane de la fata locului.

Ar mai fi de spus ca, in timpul verificarilor, rudele sau avocatii celor aflati in arest nu au voie sa-i viziteze, intrucat este absolut necesar ca detinutii sa fie de fata la “scotocirea” prin celule.

 

Sursa: wowbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *