Etienne și gașca veselă din Podu Roș au luat poziția struțului

Euforie maximă în rândul liberalilor dragi bârfitori, care nu scapă niciun prilej de a se bucura atunci când moare capra vecinului. Vecin, vorba vine, căci, gașca veselă din Podu Roș a exultat de bucurie la gândul că pesediștii au pierdut primării de prin fiefurile lor tradiționale, de prin Oltenia lui Ponta și Dragnea.

Cel puțin asta înțelegem noi de prin sondajele și exit poll-urile prezentate cu mare pompă de Etienne Ignat, Costică Alexe și alți juni liberali ieșeni, înainte de afișarea rezultatelor la parțialele de duminică.

Ce nu înțelegem noi este lipsa totală a exit poll-urilor despre alegerile de la ei din bătătură, din comuna Șipote. Iar dacă unii o dau acum cotită și nu vor să își asume usturătorul eșec, le reamintim noi cam cum stă treaba: candidatul PSD, Puiu Constantin, a câștigat la scor de maidan, cu 57%, în vreme ce liberalul Nicuriciuc, abil promovat de Alexe și Etienne, a fost bătut până și de pemepiști, obținând doar 18%. Dar, nu-I nimic. Unii cu sondajele, alții cu rezultatele. O demisie, ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *