Etienne și Răzvănel lovesc din nou! De data asta, cu purificatorul!?

Consilierii locali Răzvan Timofciuc și Etienne Ignat tind să se transforme într-un cuplu de mari comici ai ecranului, prin inițiativele pe care le propun cu insistență în ultima perioadă. Astfel, după mega-proiectele de investiții privind pista de skateboard sau pârtia de schi, aceștia o țin acuma langa cu o altă născocire liberală – purificatorul de aer pentru praful din Iași.

După ce au lansat prima oară idea în birourile din Podu Roș, văzând că nu a trecut de pereții sediului, cei doi au hotărât să ia purificatorul de coarne și să îl promoveze în stradă. Mai exact, pe pietonal, în fața Primăriei. Sinceri să fim, n-am prea înțeles demersul liberalilor, care s-a vrut mai mult un protest pentru o ședință extraordinară, care s-a propus, dar nu s-a mai ținut, dar care se va organiza totuși, undeva pe la începutul săptămânii viitoare…

Cât despre purificatoare, nimeni nu le-a văzut, nimeni nu știe cum arată, dar Etienne și Timofciuc ne cer să cumpărăm nu unul, ci două. Noi, unii, mai știm și pe alții care se plimbau prin anii `90 cu centrala termică în spate pe la blocurile ieșenilor și n-au avut prea mare succes. Asta nu înseamnă că Etienne și Răzvănel vor avea aceeași soartă, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *