Eu blog, tu blogi, el bloagă

Florin Barhalescu

Florin Barhalescu

Unui patron ieşean i-a trecut prin cap o idee extrem de simplă, dar, în acelaşi timp, originală şi eficace, despre cum ar mai putea să-şi facă un piculeţ de reclamă moca la firma de turism pe care o conduce.

Omul de afaceri Florin Bărhălescu, administratorul Icar Tours, i-a invitat, astaăzi, pe cei mai tari şi mai influenţi blogări din Iaşi, vreo 30 la număr, în judeţul Neamţ, la o degustare de… vinoase.

Paranghelia va avea loc la Herghelia de la Dumbrava, de lângă Târgu Neamţ. Potrivit patronului Icar Tours, evenimentul are scopul de a li se prezenta blogăraşilor două comori din zona Moldovei: vinurile de Bucium şi Depozitul de Armăsari de la Dumbrava.

La chiolhan va fi prezent şi domnul Ilie Ciomaga, vinificator la Cramele Bucium, care va prezenta un număr de patru sortimente de vinoase (dintre care unul de vinotecă), un spumant şi două tipuri de rachiu, asezonate cu brânzeturi de calitate superioară şi miere.

Cu toate că noi, pixarii de la „Bârfa“, nu ne considerăm cei mai tari şi mai influenţi blogări din dulcele târg al Ieşilor, vom participa cu siguranţă la şpriţul de vară organizat de Icar Tours, evident sub acoperire.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *