Eva Brown, în pragul anorexiei!

Binecunoscuta vedetă autohtonă, Eva Brown, este în pragul anorexiei! Frumoasa brunetă, ieşeancă prin adopţie, s-a făcut remarcată acum aproximativ doi ani mulţumită lui Bogdan Croitoru alias Fizz, care s-a dovedit a fi protectorul său. După această miraculoasă lansare, publicaţiile mondene au început să scoată tot felul de bârfe legate de Eva, cum că povestea sa este asemănătoare cu cea a Biancăi Drăguşanu. Intrigată fiind de toate aceste comparaţii, Eva Brown sau Tabu, a făcut o declaraţie bombă.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

“Chiar dacă suntem amândouă din Hunedoara, asta nu înseamnă că avem ceva în comun. Eu sunt mai bună decât Bianca Drăguşanu. Şi, în plus, sunt naturală întrutotul, nu mi-am pus o picătură de silicon în corp, nu am trecut niciodată pe la medical esthetician, spre deosebire de Bianca”, a spus atunci Eva Brown.

Însă, comparaţiile dintre cele două vedete sunt imposibil de oprit, întrucât Eva a slăbit îngrozitor de mult în ultima vreme, asemenea Biancăi. Sau cel puţin aşa arată contul ei de facebook, prietenii sfătuindu-o adesea să se mai îngraşe puţin, pentru că arăta mult mai bine în trecut.

De la femeia focoasă cu forme armonioase care era odată, Eva Brown este, acum, un model aflat în pragul anorexiei.

Credem că pozele spun totul, fără a mai fi nevoie de o altă completare.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *