Experţi în „solitaire“, şefi la Poşta de pe Cuza Vodă

Potrivit unor surse cu parfum de credibilitate din cadrul Poştei Române de pe Cuza Vodă, promovarea în funcţii, în cadrul acestei instituţii, se face năucitor de repede dacă eşti orange de-a dreptu’ sau dacă reuşeşti să-l iei mai tare pe junele Radu Ursanu, şeful acestei minunate instituţii cu miros de tămâie.

“În cadrul Poştei, la nivelul conducerii, sunt foarte mulţi experţi în «solitaire» de-ai lui Ursanu. E de ajuns să fii în PDL, că imediat eşti uns şef peste toate babele de la ghişee. După trei luni de frecat menta, Radu Mironeanu Hara a început să se agite ca o pioneză în curu’ elefantului, pentru că el are lunile alea în cadru’ poştei şi nu a prins nimic, moment în care a fost făcut şef, fără niciun concurs, la Direcţia de Aprovizionare a Poştei“, ne-a declarat un expert din cadrul Poştei Române.

Dacă aşa se promovează în cadrul Poştei Române, nu e de mirare ca, mâine-poimâine, să vedem şefi peste lipici, directori la cutiile poştale, responsabili cu linsul timbrelor pe (la) spate, sau câte şi mai câte funcţii care să acopere marele neam al pedeliştilor.

Se poate, spunem noi, în condiţiile în care rata mortalităţii la poştă este foarte mare, dat fiind personalul matusalemic care mucegăieşte pe după tejghele.

Câţiva experţi în „solitaire“ nu strică până la următorul regim, da’ numai să nu se împută şi ăştia prea mult prin cotloanele Poştei!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *