Expoziţia „Papergirl“, la Iaşi

Aflat la a doua ediţie la Iaşi, proiectul „Papergirl“ a prezentat la Baia Turcească lucrări care să aducă arta în viaţa de zi cu zi oamenilor.

Pornind de la modelul băieţilor care distribuiau ziare în SUA, ineditul proiect „Papergirl“ a luat naştere la Berlin, în anul 2006. Lucrările de artă sunt rulate şi distribuite de pe biciclete pe stradă, trecătorilor.

Desenele, care sunt atât din România cât şi din Germania, Venezuela sau Algeria, pot fi văzute în fiecare zi, timp de o săptămână, între orele 17.00-22.00.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Organizatorii din Iaşi spun că evenimentul se va  desfăşura în trei etape: strângerea lucrărilor, expoziţia propriu-zisă şi distribuţia.

La acest proiect poate participa oricine, indiferent dacă a contribuit sau nu cu vreo lucrare de artă, totul finalizându-se cu o petrecere.

Din păcate, însă, dacă v-a căzut cu tronc vreuna dintre operele de artă expuse, nu o veţi putea cumpăra, toate fiind destinate transmiterii acestora din mână în mână, începând cu data de 4 septembrie.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *