Extravaganza merge mai departe

Vara aceasta s-a anunţat a fi incendiară pentru Ioana „Extravaganza”. A avut parte numai de călătorii, mare, plimbări, petreceri, dar a petrecut şi ceva timp în sânul familiei.

Ioana Jora nu a pus la suflet toate criticile aduse la adresa ei şi consideră că ,,doar proştii pot critica fără motiv, pot condamna sau se pot plânge de ceva şi cert este că majoritatea proştilor”.

Într-adevăr este mult mai uşor să critici fără motiv decât să fii un om corect. Chiar şi aşa, Ioana a avut curajul să meargă mai departe, să-şi vadă de viaţă şi, ce este mai important, să se distreze.

,,Indiferenţa şi ignoranţa este cheia şi poate jigni mai mult decât îşi poate imagina cineva. Cei care m-au vorbit de rău, au făcut-o probabil pentru că nu sunt ca ei, dar eu îi iubesc pentru că nu sunt ca mine. Asta face referire la tot şi anume atitudine, imaginaţie, vestimentaţie, sinceritate”, ne spune ea.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Este adevărat că oamenii au gură pentru a vorbi, important este cum treci peste bârfele şi invidia celor din jur. Cu siguranţă nu are rost să dai atenţie şi să te consumi pentru astfel de persoane, deoarece doar tu te cunoţti cel mai bine. Şi, cum afirmă şi ea: ,,Vântul şi gura lumii nu le poţi opri niciodată”.

Încă o dată Extravaganza învinge prin atitudinea sa şi nu numai, iar acest lucru poate fi un exemplu pentru mulţi dintre noi.

Ah, şi să nu uităm, Ioana a mai reuşit un lucru de excepţie în această vară: distracţiile şi optimismul i-au creat un corp demn de invidiat, fetelor!1 comentariu

Lasa comentariu
  1. bohotin

    in a 3-a poza esti asa senzuala pe malul prutului (LA GROZESTI BANUIESC) de parca ai fi la Ibiza. cap de leu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *