Familia SÂNZIANEI BURUIANĂ, implicată într-un scandal după botez: ”M-a bruscat!”

Verişoara lui Nicolae Zuluf, soţul Sânzianei Buruiană, este implicată într-un scandal! Femeia susţine că a fost bruscată de poliţişti.

Verişoara lui Zuluf a trecut prin clipe teribile în trafic. Tânăra spune că a fost bruscată de un poliţist care i-a luat permisul. Aceasta vrea să facă contestaţie.

Verişoara lui Zuluf a fost bruscată de un poliţist.
Verişoara lui Zuluf a fost bruscată de un poliţist.

 

„Era roşu, ne-a făcut semn să trecem, vezi Doamne că aş fi dat peste el, presupun că sunt camere de luat vederi. Mi-a dat cu pumnul în masină, aici mi-a atins maşina, m-a tras pe dreapta. Mi-a luat permisul pentru o lună de zile, două amenzi, respectiv 4 milioane jumăte şi două milioane jumătate, am o filmare cu el, am reuşit să-l filmez, când nu recunoştea că mi-a dat cu pumnul în maşină şi mi-a zis că l-am jignit, dar eu l-am făcut mincinos pentru că nu a recunoscut. M-a bruscat, m-a ameninţat că îmi pune cătuşele şi că nu o să ajung acasă, de asta i-am dat si actele, pentru că iniţial nu am vrut să i le dau. Vreau sa depun contestatie pentrtu ca nu avea de ce sa imi ia permisul”, a declarat tânăra.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *