Fanii au criticat-o pentru că îl promovează pe „protejatul” lui ALEX VELEA, dar ANTONIA le-a dat replica! „Poftim…”

Antonia va face cunoştiinţă în curând cu cel de-al treilea copil al ei pe care abia aşteaptă să îl strângă la piept. Cântăreaţa mai are încă doi copii: pe Maya (6ani) din mariajul cu Vincenzo Castellano şi pe Dominic (2 ani) din relaţia cu Alex Velea.

Însă, faptul că mai are foarte puţin timp până va naşte, nu o împiedică pe Antonia să le fie alături fanilor şi să se ocupe de proiectele profesionale. În urmă cu puţin timp, Antonia a postat o fotografie în care apare împreună cu Lino, unul dintre tinerii „protejaţi” de Alex Velea, dar nişte fanii au criticat-o pentru că îl promovează.

Antonia le-a dat replica fanilor pe Instagram!
Antonia le-a dat replica fanilor pe Instagram!

„Păi în primul rând să facă ceva pentru care să merite followers şi poate după aceea lumea o să-l urmărească”, „nu prea pare artist…”, „susţin adolescenţii, dar el vrea să pară mult mai matur decât este… dacă ar fi exact ce este în momentul de faţă pun pariu că lumea ar aprecia şi ar strânge mult mai mulţi fani”, i-au scris admiratorii Antoniei, însă cântăreaţa i-a dat unuia dintre ei replica: „nu fi rău, e artist nou, are nevoie de susţinere… Eşti rău cu un adolescent, poftim minte!”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *