Fata lui Adrian Enache, operata dupa tentativa de viol. Vezi prin ce chin trece Diana!

La mai bine de un an de cand a fost atacata de libanezul care a incercat sa o violeze, fata lui Adrian Enache ar putea ajunge pe masa de operatie. Tanara ar putea suferi o operatie reparatorie la sanul taiat!

Diana Enache a mers de mai multe ori pe la mai multi medici, dar a avut parte si de sedinte cu psihologi, in incercarea de a depasi drama prin care a trecut, in iulie anul trecut, cand a fost atacata si taiata cu briceagul de portarul complexului rezindential unde locuieste.

Nici ranile sufletesti, dar nici cele trupesti nu sunt vindecate. Diana are inca probleme la mana stanga, unde a fost taiata adanc de libanez, in incercarea de a se apara, dar si la san, unde a ramas cicatricea ranii. Tanara spera sa scape de ea cu o operatie estetica, facuta de un reputat chirurg plastic din Romania.

Diana nu isi poate folosi mana dreapta

Diana nu isi poate folosi mana dreapta

Asteapta recomandarea medicului

”Abia la un an o sa inceapa sa se vindece, asa ni s-a spus. Asteptam, suntem optimisti, dl. profesor Lascar e cel mai in masura… stie cel mai bine ce spune. Cand am fost la el inainte de examenul de Bacalaureat al Dianei, nu se facuse anul” a spus Adrian Enache care se va supune deciziei medicului, daca acesta va considera indicata interventia chirurgicale.

Diana Enache a fost atacata de portarul Ali Kanaan, in dimineata zilei de 5 iulie a anului trecut in locuinta tatalui ei. Fata i-a cerut ajutorul, dupa ce a vazut ca nu este lumina in casa, iar individul a incercat sa o violeze.

Judecatorii au emis deja o prima sentinta, patru ani de inchisoare pentru libanez, care trebuie sa plateasca, impreuna cu societatea care l-a angajat, si 50.000 de euro daune morale.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *