Fauna şi flora din sălile de fitness ieşene

Iaşul, pe primul loc în materie de fiţe! Sălile de sport încep să fie din ce în ce mai aglomerate odată cu începerea sezonului estival. Dar – staţi liniştiţi! – este loc pentru TOATĂ  LUMEA!

Clubul „Armony”, de exemplu, deţine o aparatură profesională de ultimă generaţie, cu instructori calificaţi care vă vor pune la dispoziţie programe speciale de antrenament. Sala este deschisă tuturor doritorilor. Cu toate acestea, administratorii de aici nu fac o selecţie riguroasă, să spunem, printre clienţi. De aceea, se întâmplă ca o dată intrat să pleci cu un gust amar de cele mai multe ori.

De-un par exemplu, fiindcă e prea cald, iar în spaţiul închis întâlnim ceva mai mulţi arabi decât de obicei. Nu lipsesc nici ţiganii. Deci, ţineţi-vă de… nas şi respiraţi prin tubul de oxigen!

Un alt aspect: nu poţi să nu fii la curent cu ultimele tendinţe în materie de “socializare” a aşa-ziselor „păpuşi masculine cu muşchi”. Dacă nu iei steroizi şi nu ai tatuaje, nu eşti în pas cu  moda. Aşa ni se spune… sau ni se transmite subliminal.

La „Armony“ este inevitabilă întâlnirea şi cu personajele din ”lumea bună”,  prospăt eliberată din arest preventiv, aşa că te mai gândeşti dacă este cazul să revii. Dar, să nu uităm de solarul care face minuni în rândul puştoaicelor de liceu (Alecsandriul este foarte aproape) dar şi a preţioaselor proaspăt divorţate. Mai nou, domnii fac şi ei coadă la ultravioletele artificiale. Dacă nu ne convine „fauna” din „Armony”, concurenţa o găsim foarte aproape: noul Club Moving , situat în incinta Hotelului Moldova. Şi aici găsim o gamă variată de servicii precum: piscină acoperită, zonă cardio, zonă de fitness şi forţă, studio aerobic şi cycling, însă tot sala „Armony“ deţine monopolul în ceea ce priveşte aglomeraţia şi clienţii doritori să arate bine.

Acest lucru se datorează cu siguranţă şi preţurilor accesibile fiecărui buzunar. Aşadar, criza nu şi-a spus cuvântul şi în acest domeniu de interes, important fiind cum arătăm şi ce locuri frecventăm, pentru a fi şi noi în pas cu ce se poartă!

Viitorul este promiţător  pentru clubul „Armony“ pentru că mereu va fi cineva care are câte ceva de arătat, iar oraşul nostru, slavă Domnului!, nu duce lipsă de fiţe! Şi scandaluri, evident.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *