Florin Prunea a renunţat la cinci zile de vacanţă pentru a-i salva de la repetenţie pe studenţii din Copou

Situaţia de la CSMS Iaşi a devenit mai albastră decât dungile de pe echipamentul jucătorilor. De şase meciuri încoace, echipa din Copou n-a mai cunoscut gustul dulce al victoriei, fapt ce l-a determinat pe preşedintele executiv Florin Prunea să-şi întrerupă intempestiv concediul de odihnă şi să revină pentru a face ordine la club. Prima şedinţă tehnică cu Nicolo Napoli nu a fost deloc paşnică, după cum reiese şi din stenograma dialogului dintre cei doi.

Nicolo Napoli: Oho, ma che bella sorpresa, Florinello! Ce bronz superb pe tine, arăţi fix ca un napoletan!
Florin Prunea: Lasă vrăjeala, sunt negru de supărare, bre Nicolo! Cum am plecat şi eu o ţâră în concediu, cum ai dus echipa de râpă. Nu ştiu ce făcuşi, dar de o lună de zile n-ai mai câştigat niciun meci.

Stai un pic, nu te ambala. Doar ştii cum e în august, relaxare, soare, briza mării.
Ce briza mării, Nicolo? Dar ce, o fi Iaşul pe Copacabana şi nu ştiu eu? N-aţi înscris decât un gol în şase meciuri! Şi ăla a fost la Giurgiu, unde aţi încasat patru!

La Giurgiu a fost un eveniment deosebit. La rugămintea gazdelor, am participat cu toţii la noaptea porţilor deschise. Poate că Grahovac a exagerat un pic, deschizând mai larg poarta, dar aşa e băiatul, ospitalier.
Să vezi ce-o să-i bărbieriesc eu salariul! Ce crede el, că l-am angajat portar la Bojdeucă? Dacă vrea, să se ducă la Casa Pogor, să taie bilete la intrare.

Ei, Florinello, n-o mai lua şi tu aşa în tragissimo. La urma urmei, ce mare lucru s-a întâmplat? În zece etape, de la poziţia de lider am coborât pe locul zece. Practic, suntem o echipă de zece, capisci?
Lasă driblingurile astea de doi bani. Văd că la jocurile de cuvinte stai mai bine decât la jocul din teren. Problema e că nu suntem echipă din campionatul de calambururi, iar la epigrame ne bat de ne zvântă ăia din Academia Păstorel.

Ok, uite, dacă tot ai venit din concediu, hai să stabilim o strategie pentru meciul cu Viitorul. Chiar vreau să-i dau o lecţie Regelui! Cu tot respectul, ştiu că aţi fost colegi în generaţia de aur, dar, vorba aia care vă place vouă, românilor, frate, frate, dar punctele-s pe bani!
Băi, Nicolo Machiavelli, totu’ până la regele Gică! Nu vreau să comit o infracţiune de lezmajestate. Aşa că vom spune „pas” la meciul cu Viitorul. Mai bine să lăsăm revirimentul pentru etapa cealaltă, la Timişoara. Până atunci, numai bine iau şi restul de zile de concediu. Adevărul e că trebuie să ajungem odihniţi pe locul paişpe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *