Fostul campion mondial de box Mihai Leu a învins cancerul! Cum a făcut-o?

Mihai Leu a fost invitat la emisiunea „La Măruţă”, unde a vorbit despre cum a reuşit să învingă cancerul. Fostul campion mondial de box a mărturisit că soţia lui, Ana, şi copilul lor, Marco, au fost în permanenţă alături de el.

„A fost un moment mai greu (n.r.- când a fost diagnosticat cu cancer). Trebuie să avem tăria să trecem peste asta. Soţia a fost 100% alături de mine, non-stop lângă mine şi la fel şi băiatul meu (…) Mă simt foarte bine (…) Am citit o carte cu viaţa lui Lance Armstrong, am vorbit cu mai mulţi sportivi, cu Camelia Potoc, făcând sport de performanţă mentalitatea ta se formează. Ţi se formează o idee că dacă n-ai pierdut în sport, nu poţi să pierzi nici în viaţă. Cred că asta te ajută foarte mult. Întotdeauna am gândit pozitiv”, a mărturisit Mihai Leu despre cum a reuşit să învingă cancerul.

„Cea mai mare realizare a mea e că am o familie extraordinară. Marco (n.r.- băiatul lui Mihai Leu) este cel mai mare trofeu. Marco de sărbători vine acasă, de Revelion stă până la 12 noaptea, după care pleacă cu prietenii. Cum trece timpul, devenim mai leneşi. Nu pot să spun că fac prea multă mişcare. Cel mai bine e să începi slăbirea după sărbători (…) Stau în Hunedoara, este mai linişte”, a mai declarat Mihai Leu la emisiunea „La Măruţă”.

În vârstă de 48 de ani, Mihai Leu a fost campion mondial la box, obţinând centura WBO la categoria semimijlocie în 1997. După ce s-a retras din box, Mihai Leu a început să concureze la raliuri, devenind campion naţional în 2003.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *