Fototandrețuri la Cărturești

Iașul are nevoie de cafenele în care iubitorii de fotografie să poată discuta la o ceaşcă cu ceai despre pasiunea lor!

De aceea, librăria Cărturești din Iulius Mall și Asociația FotoIași îi așteaptă pe ieșeni, în fiecare luni de la ora 19.00, la o întâlnire cu și despre fotografie, intitulată ,,Fototandrețuri la o cană cu ceai”.

Chiar dacă la prima întâlnire publicul nu a fost unul numeros, cele 18 persoane prezente au vizionat cu mare drag montajul fotografic sonorizat, în cadrul căruia au fost proiectate cu acompaniament muzical o suită de diapozitive.

Participanţii au putut vedea, astfel, imagini interesante, în mare parte peisaje, proiecții ale botoșăneanului Ionuț Pițu și a Mihaelei Dobrovăț, un portofoliu alcătuit din 70 de fotografii din Delta Dunării. Iar, la auzul melodiilor tradiționale românești, pe chipul oamenilor s-a citit bucurie, dorul vremurilor de demult și acea plăcere de a asculta o muzică bună, pe placul lor. Nu au lipsit nici dicuțiile despre scriitori, fotografi, vise și imagini. Publicul a fost deschis, implicându-se în conversații cu mult interes, dornic de a afla lucruri noi. Despre fotografie, fireşte!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *