Fratele fostului “Carcotas” este disperat! Paul Tecuceanu se lupta de cinci ani sa afle adevarul, insa a primit o noua lovitura

Paul, fratele fostului “carcotas” Toni Tecuceanu, se lupta de aproape cinci ani in instanta cu Spitalul Matei Bals si cu doctorul Adrianu Streinu Cercel, insa pana acum toate incercarile sale au fost sortite esecului.

Paul a introdus in instanta doua actiuni: una in care cere sa ii fie date actele medicale din care sa reiasa cauza mortii fratelui sau si alta in care cere despagubiri de la unitatea spitaliceasca. Adrian Streinu Cercel afirma in urma cu cinci ani ca fostul “carcotas” a murit in urma infectarii cu virusul gripei porcine, iar apoi si-a revizuit declaratiile. Iar Paul a facut o actiune in instanta pentru a afla cauza decesului, insa actele au fost trecute la secret.Iar cand le-a obtinut, a aflat ca nu le poate face publice.
Practic, s-au folosit de moartea fratelui meu in scop publicitar. S-au folosit de numele lui, au profitat de el, daca voiau sa informeze asupra pericolelor epidemiei puteau sa aleaga oricare alt pacient, nu neaparat unul mai cunoscut. Nu aveau dreptul sa pronunte numele pacientului, intrucat lega protejeaza datele medicale ale pacientilor” , declara Paul Tecuceanu pentru cancan.ro in urma cu ceva timp. In celalalt proces, care are ca obiect “pretentii”, judecatorii au respins recent actiunea lui Paul Tecuceanu.

A murit la „Matei Bals”

Toni Tecuceanu a murit pe data de 5 ianuarie 2010, la “Matei Bals”. Familia nu a crezut niciodata ca acesta a decedat din cauza gripei porcine, asa cum a afirmat dr. Streinu Cercel, managerul spitalului „Matei Balș”, si a solicitat desecretizarea raportului medico-legal. A obtinut acest lucru dar nu il poate face public

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *