Frumosul şi bestiile [Galerie foto]

Sala Clubului Scorpions Cotnari Iaşi a găzduit, zilele trecute, o confruntare pe care orice mare sală de competiţii din lume ar fi putut-o găzdui şi pe care orice promotor din lumea artelor marţiale ar fi dat bani grei să o organizeze. O confruntare între cel mai bun luptător de K1 din România, Cătălin „Moartea din Carpaţi“ Moroşanu şi şapte amazoane focoase ar putea fi main-eventul oricărei mari gale de arte marţiale. După o înfruntare care s-a întins pe parcursul mai multor ore, cel care s-a distrat în ring cu Sergei Gur, Freddy Kemayo, Gary Goodridge, Junichi Sawayashiki sau Mighty Mo a trebuit să se recunoască învins de cele şapte amazoane. Toate din Iaşi.

Amazoanele există

Despre amazoane se spune că ar fi fost un trib de femei războinice, aflat în nordul Mării Negre, menţionate pentru prima dată în mitologia greacă.

Din câte se pare, acestea ar fi fost fiicele zeului Ares, zeul războiului şi ar fi învins armata lui Heracle, trimis de regele Euristeu să aducă cingătoarea fermecată a reginei Hipolita, regina amazoanelor.

Dacă legenda spune că amazoanele ar sălăşlui la Pontul Euxin, ei bine „Bârfa de Iasi“ a descoperit că acestea locuiesc chiar în oraşul celor şapte coline.

Şi, pentru că au voie să se vadă cu bărbaţii doar o dată pe an, în 2011, acestea l-au ales pe cel mai puternic bărbat din Iaşi, Cătălin Moroşanu.

Neînfricatul luptător, care a demonstrat de-a lungul carierei că nu cunoaşte ce înseamnă frica, a răspuns imediat pozitiv unei confruntări între el şi şapte dintre cele mai frumoase amazoane din Iaşi.

Atacat cu ciocanul lui Thor

Locul ales pentru marea încleştare a fost chiar Sala clubului Scorpions Cotnari, „laboratorul“ unde Cătălin Moroşanu a pregătit zi de zi marile victorii obţinute de-a lungul carierei.

Necunoscând agresivitatea amazoanelor ieşene şi fiind un gentleman prin definiţie, Cătălin a căzut în mrejele focoaselor luptătoare şi a acceptat să le înfrunte pe toate.

Greşeala a fost plătită de scump de „Moartea din Carpaţi“, care a fost atacat cu tot ce le-a stat la îndemână focoaselor luptătoare.

Mai întâi, Cătălin a trebuit să facă faţă privirilor sexy-furioase aruncate de către focoasele amazoane, după care acestea au apelat la o armă în faţa căreia orice mare campion ar capitula.

Una dintre amazoane l-a atacat pe Cătălin cu Mjollnir, ciocanul mitologic al lui Thor, un alt mare luptător, care, la fel ca şi luptătorul, a căzut imediat în mrejele războinicelor şi care, în cele din urmă, a avut o soartă tragică.

Bătut şi la skandenberg

Într-o încercare disperată de a-şi lua revanşa, Cătălin le-a provocat pe amazoane la o partidă de skandenberg, fără să ştie că aceste amazoane focoase i-au avut drept antrenori pe Bill Soberanes şi Dave Devoto, fondatorii „World’s Wristwrestling Championship“.

Şi la acest sport care datează de aproximativ 2.000 de ani înainte Hristos, „Moartea din Carpaţi“ nu a avut prea mult succes, fiind învins de ieşence.

„Am luptat în ring cu cei mai fioroşi luptători, dar nu mă aşteptam să întâlnesc adversari de o asemnea duritate. Nu ştiam că amazoanele din Iaşi pot fi atât de rele! Dacă aş fi ştiut, m-aş fi gândit de două ori înainte de a urca în ring alături de ele! Sunt de o frumuseţe răpitoare, dar foarte înşelătoare“, a spus la finalului marei lupte cel mai bun luptător de K1 din Iaşi.

Au jucat poker şi s-au rujat de faţă cu el

După ce a fost supus celor mai grele cazne de către amazoanele ieşence, Cătălin Moroşanu a fost obligat să asiste la o partidă de poker jucate de acestea chiar pe ringul unde a avut loc marea încleştare.

Mai mult, plin de sânge, după o luptă pe care îşi doreşte să o uite cât mai repede, cel mai bun luptător de K1 din Iaşi a fost forţat de fete să le privească în momentul în care se rujează şi se pregătesc să plece victorioase.

„A fost o luptă pe care vreau să o uit cât mai repede. Am fost eu dispus să lupt cu mai mulţi turci deodată numai să recuperez sabia «străbunicului meu» Ştefan cel Mare, dar cu aceste Bestii nu vreau să mă mai întâlnesc ! Nu cred că există în lumea asta vreun luptător care să le facă faţă acestor amazoane. Sunt pregătit oricând să mă lupt cu orice luptător din lumea asta, dar în faţa unor femei atât de frumoase nu pot decât să mă declar învins!“, ne-a spus Moroşanu.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *