Gabriela Firea, însărcinată pentru a treia oară la 42 de ani

Senatoarea Gabriela Vrânceanu Firea va deveni mamă pentru a treia oară. Aceasta este însărcinată cu al doilea copil al lui Florin Pandelea, primarul comunei Voluntari. Cei doi au împreună trei copii, fiecare dintre ei având câtev unul din căsătoriile anterioare.

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele vor deveni părinţi. Vestea a fost anunţată de cei doi în cadrul unei conferinţe de presă. „La vârsta mea, mă aşteaptă acasă un copil de 2 ani si 4 luni şi culmea este, vă spun acum, că nu ne aude nimeni şi nu suntem ascultaţi, că urmează să mai vină încă unul”, a spus Pandele, primarul comunei Voluntari.

Acesta a spus că soţia lui i-a dat vestea la telefon.”Astăzi dimineaţa, când a sunat telefonul şi când mi-a spus că este percheziţie, mă gândeam, Doamne, să nu i se întample ceva doamnei Firea”, a mai spus primarul din Voluntari.

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele vor deveni părinţi pentru a doua oară. Ambii mai au câte un copil din căsătoriile anterioare. Astfel, cuplul Firea-Pandele va avea al patrulea copil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *