Galele “Bârfa de Iaşi”: premiantul, repetentul şi declaraţia săptămânii

Declaraţia săptămânii:
„După lupta cu Froch, atunci când aud gongul este ceva care se declanşează în creierul meu, nu mă lasă să dau drumul la braţe şi nu pot să boxez”, a declarat Lucian Bute, după înfrângerea suferită în faţa lui Jean Pascal. Auzit doar de reporterul Bârfa de Iaşi, trimis special în Canada, Bute ar mai fi zis: „Pe mine m-a blocat gongul. Data viitoare voi cere ca meciul să înceapă cu uvertura din Lacul Lebedelor”.

Premiantul săptămânii:
Simona Halep – nota 10

Simona Halep a reuşit performanţa de a se califica în sferturile de finală a primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. În urma acestei performanţei, românca a ajuns pe poziţia a noua în clasamentul feminin al ATP. Pentru jucătoarea româncă, Bârfa de Iaşi are un îndemn: „Halepştele pe toate, Simona!”

Repetentul săptămânii:
Emil Boc – nota 4

Fostul premier Emil Boc (foto), actual primar al Clujului, a decis ca elevii care vor avea nota la purtare scăzută din cauza numărului important de absenţe nu vor mai beneficia de gratuitate pe transportul în comun. Nu e bine, domnu’ Boc, degeaba faceţi semnul “ok” din deget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *