Gest incalificabil al unei viitoare mirese celebre de la noi! Barbatul ei a prins-o cu Marica si noi avem toata povestea!

In urma cu patru luni, Daiana Anghel uimea pe toata lumea cu anuntul ca se marita. Dupa ce a organizat totul pana la cel mai mic detaliu, fosta prezentatoare a fost parasita cu doar trei luni inainte de nunta. Motivul: Ciprian Marica.

Desi avea organizat totul, si-a comandat rochiile de mireasa, doua la numar, a arvunit restaurantul si a ales decoratiunile, toate astea au contat extrem de putin pentru Traian Tamaga care i-a dat papucii Daianei Anghel, fara sa priveasca inapoi. Motivul? Unul extrem de des intalnit, insa foarte grav. Conform ultimelor zvonuri aparute prin oras se pare ca Traian nu doar ca a aflat ca i se pun coarne, dar Daiana a si recunoscut adulterul. Conform surselor noastre, blonda isi insela logodnicul cu nimeni altul decat Ciprian Marica.

Traian si-a refacut viata alaturi de alta femeie

Traian si-a refacut viata alaturi de alta femeie

Sub pretextul ca se ocupa de PR-ul localului si a plajei pe care fotbalistul le detine in statiunea Mamaia, Daiana era in permanenta in compania lui Marica. Ciudat este ca, Traian a fost prevenit de prieteni ca aceasta apropiere nu este tocmai buna, caci in trecut, cei doi au mai avut o aventura. Tamaga, insa, nu a crezut decat atunci cand a vazut cu ochii lui. In urma cu o luna, printr-o vizita neanuntata, acesta vedea singur ceea ce prietenii prevestisera inca de la inceputul verii: Daiana il insela cu Marica. Pusa in fata faptului implinit, se pare ca fosta prezentatoare a recunoscut totul, iar iubitul incornorat a rupt imediat logodna.

Daiana a fost parasita de iubit, dupa ce acesta a aflat ca il insela

Daiana a fost parasita de iubit, dupa ce acesta a aflat ca il insela

Avea platit totul: de la local pana la rochiile de mireasa

Ciudat este ca, in luna aprilie, Daiana povestea radiind de fericire cum a fost ceruta de sotie, dupa nici sase luni de relatie si cum totul a venit firesc si intr-un cadru neasteptat. Mai mult, era incantata ca Traian i-a dat mana libera si ca a putut organiza totul dupa bunul plac. Asa ca, dupa ce si-a ales doua rochii de mireasa, una la prietenul ei bun, Stefan Pelger, a ales localul si decoratiile dupa bunul ei plac, acum se vede nevoita sa anuleze totul.

Fostul logodnic al Daianei Anghelk si actuala lui iubita

Fostul logodnic al Daianei Anghelk si actuala lui iubita

 

A pierdut o sarcina cu Tamaga

Cei mai carcotasi sustin ca Traian a fost oarecum obligat sa fixeze data nuntii, undeva in luna octombrie a acestui an, pentru ca Daiana i-a pus o conditie extrema. Ii facea copilul mult visat, daca se casatorea inainte. Se pare ca Tamaga isi dorea nespus un mostenitor, asa ca a acceptat toate conditiile impuse. Cu toate acestea, exista zvonuri prin oras cum ca, in urma cu o luna, cu putin timp inainte de a se afla de adulter, Anghel a pierdut o sarcina, lucru care l-ar fi demoralizat si mai tare pe Tamaga.

Tamaga si Georgiana se simt foarte bine impreuna

Tamaga si Georgiana se simt foarte bine impreuna

Ea a ramas pe plaja lui Marica, el in vacanta cu o alta tanara

Dupa ce a explodat bomba, iar lucrurile au iesit la iveala, Traian si-a vazut in continuare de viata amoroasa. Asa ca, la nici doua sapamani s-a cuplat cu o alta domnisoara, pe nume Georgia cu care s a afisat deja in fata prietenilor. Culmea este ca, pe site- urile de socializare, pozele cu Daiana au fost inlocuite de altele noi in compania Georgiei, infatisandu i pe cei doi amorezi extrem de fericiti. Pe de cealalta parte, Daiana a ramas in continuare PR la plaja lui Marica.

Mai aveau putin pana la nunta, dar Daiana si Traian s-au despartit

Mai aveau putin pana la nunta, dar Daiana si Traian s-au despartit

Istoria se repeta

Se pare ca aceasta logodna a fost sortita esecului inca de la inceput. Asa cum a declarat si Daiana, cererea a venit fara a fi programata, asa ca si fara un inel pregatit. Cei doi au anuntat ca se casatoresc, insa tanara nu a primit un inel cu care sa arate asta. Mai mult, chiar Traian pare urmarit de ghinioane. Sa ne reamintim ca in urma cu doi ani, omul de afaceri trecea printr un episod asemanator, cand si-a prins logodnica ca-l inseala cu un alt barbat. Si atunci, Tamaga a anulat nunta cu doar o luna inainte de eveniment. Daca despartirea de Daiana a fost una discreta, cu cealalta logodnica s-a lasat cu scandal. La momentul respectiv, barbatul a amenintat o ca o prinde si ii da foc pentru tot ce i-a facut.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *