Ghici cine vine la cină?

Un fost procuror, uns cu toate alifiile, a luat prânzul cu Ghiţă, la restaurantul Hotelului „Europa”

Constantin Ilas

Constantin Ilas

Dragi tovarăşi de la oraşe şi sate, stimaţi justiţiabili ieşeni aflaţi în căutarea dreptăţii absolute şi a adevărului sublim, ghiciţi ce anchetator cunoscut care a prestat ani de-a rândul pentru Procuratura de apa Bahluiului a fost observat, mai multe zile la rând, luând prânzul la restaurantul Hotelului Europa, în compania unui personaj notoriu din lumea bussinesului autohton? Dacă nu ştiţi, şi evident că nu ştiţi, vă spunem noi: ex-procurorul Constantin Ilaş, actualmente avocat cu acte în regulă şi patalama la mână, la Baroul Iaşi.

Monsieur-ul a fost văzut într-un separeu, în timp ce lua masa de prânz în compania lui Ghiţă. Cum care Ghiţă? Afaceristul Ghiţă Vasilache Ionescu, patronul firmei Inproiect şi stăpânul singurului fost WTC (World Trade Center) din dulcele târg al Ieşilor, şi evident al Hotelului Europa. După discuţiile înflăcărate dintre cei doi bărbaţi de seamă ai cetăţii, recte Ghiţă şi Costică, am dedus că pesemne era vorba de vreun dosărete penalos ori civilos, nu ştim exact şi cu certitudine. Cert este că, la un moment dat, fostul anchetator s-a ridicat instantaneu, adică brusc şi deodată, şi a plecat repejor demarând în trombă la volanul bolidului personal. Despre ce au vorbit jumătate de oră Ghiţă şi Costică vă lăsăm pe voi cititorii ca să trageţi în bobi. Să vedem ce o să iasă….

În perioada 1996 – 1998, Constantin Ilaş a ocupat fotoliul de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. Acum, la bătrâneţe, spaima infractorilor deţine un cabinet privat de avocatură în zona Tg. Cucu, la parterul Băncii Italo-Romena, Sucursala Iaşi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *