Ghiduşii de lângă Plopii fără soţ

Mare tărăboi într-un cartier de vile din dealul Buciumului. Oameni subţiri, cu funcţii şi stare, s-au trezit deodată că liniştea vieţii lor tihnite le-a fost perturbată de fete voioase şi flăcăi cu tupeu, cu toţii clienţii unui videochat, pare-se. curvete_1

Junele focoase, sătule să-şi facă manichiura din ajutorul de şomaj, s-au angajat ca „animatoare” la o firmă de plăceri vinovate, care s-a aciuat în vila unui mare ştab pe la turism, Aurică fără frică, băiatul care dă margaretele şi stelele pensiunilor şi hotelurilor de prin Moldova.

Povestea lui Aurică fără frică

Omul nostru vrea să plece din Iaşi. Lasă Moldova pentru un post la bun la Bucureşti. Nu-i era lui rău nici în oraşul-cetate, unde îşi încropise frumos o agenţie de turism şi un ditamai cabinetul medical, unde şefă era doamna inimii sale.

Dar traiul bun trage  la mai bun, aşa că s-au gândit ei că mai bine ar fi la Bucureşti, de unde drumul ar fi deschis către Franţa, unde doamna doctor ar fi obţinut o bursă. Aşa zice lumea, noi o credem pe cuvânt.

Odată ce-au hotărât ei că trebui să-şi vadă de o viaţă mai plină de huzur, au închiriat vila de pe Bucium, care imediat s-a transformat în locuşor de nebunii, spre disperarea oamenilor onorabili din zonă, care s-au plâns şi la Poliţie.

Năravuri vechi, poveste nouă

De fapt, ce se întâmplă pe Bucium nu-i o noutate, că multe case închiriate sunt adăposturi sigure pentru poveşti fierbinţi de alcov, dar uite că unii sunt mai discreţi şi nu se laudă la vecini cu potenţa, ca să nu-şi bage proprietarii la belele. curvete_2Acum câţiva ani, taman şeful de la Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorilor a intrat într-un chiolhan cu fetele năzdrăvane.

Omul se jura că nu ştia ce se întâmplă în casa lui, în timp ce domnişoarele cu nuri apetisanţi susţineau contrariul. Dar fiecare cu păcatele şi chiriaşii lui. Ce face chiriaşul în budoar străin e treaba lui şi, eventual, a legii.

Ponoasele le trag cei din jur, care cică nu pot dormi din cauza tărăboiului. Junii despuiaţi urlă prin curte, în timp ce vestalele dansează în jurul piscinei ori a focurilor din inimele încinse. Aşa e tinereţea, uneori năvalnică, nu întreabă dacă o primeşti…

În loc de hepi end

Cum se va rezolva problema vom afla probabil pe Facebook, dacă aflăm contul casei de pariuri pe frumuseţe şi distracţie. curvete_3Dacă nu, putem să-l întrebăm pe ştabul din turism înainte de a-şi face bagajul de tot, că cică ar fi urmărit şi de creditori. Persoane fizice, mai rele decât alea juridice, aka băncile. La tăţi ni-i greu şi uite că sărăcia loveşte şi-n case mai mari, fie ele de pe Bucium.

Dacă fetele năzdrăvane şi flăcăii focoşi nu-şi urlau amorurile pe clar de lună nu ar fi ştiut nici pământul de necazurile omului din turism, care şi-ar fi văzut mai departe de lista de margarete şi stele pe care le are de împărăţit. Aşa, va trebui să împartă dezvinovăţiri, că obrazul subţire cu ştiri bune se ţine. Nu-i bine să părăseşti afacerea cu tinichele de coadă, că cine ştie când mai ai vreo nevoie şi nu te mai ajută nimeni. Nici măcar chiriaşii din casa cu ghiduşii din Bucium, pe care acum îi ţine la fereală…

Dulcineea Săvescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *