Goala pe plaja din Miami! Primele poze de anul asta cu Bianca Dragusanu in costum de baie!

Bianca Dragusanu si-a mutat resedinta pe termen nelimitat la Miami. Roscata a decis sa plece intr-o vacanta de neuitat si si-a luat doar bilet dus.

Nimic nu mai conteaza cand esti pe plaja alaturi de cea mai buna prietena, iar soarele straluceste pe cer. Bianca Dragusanu se bucura din plin de vara pe “taramul fagaduintei” si a gasit remediul ideal pentru a face uitata perioada grea prin care a trecut dupa despartirea de Victor Slav.

Roscata s-a cazat la prietena ei, cantareata JJ, cu care imparte acum fiecare moment.

L-a lasat pe Victor sa se ocupe de atelierul de haine

De altfel, Bianca nici macar nu l-a anuntat pe Victor de plecarea ei in Statele Unite, chiar daca asta a insemnat pentru el un plus de responsabilitati, pentru afacerea comuna: “De afacere se ocupa Victor. A fost instiintat ca Bianca pleaca in America pe o perioada nedeterminata. Macra pe planul asta se inteleg fara probleme. Acum, doar afacerea ii mai leaga”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Se pare ca, dupa venirea din Turcia, acolo unde au stat o saptamana, Bianca si Victor si-au dat seama ca e cazul cel putin sa faca o pauza in ceea ce priveste relatia lor si probabil ca indiferenta afisata va reusi sa transeze lucrurile inrte ei.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *