Guess Who a frânt inimile ieşencelor!

Guess Who, alias Laurenţiu Mocanu, se numără printre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti de hip-hop din România, chiar dacă acest gen muzical este sufocat de aşa-zisele hit-uri minimal sau house.

Guess Who, care a cucerit inimile tinerilor cu melodiile sale, în primul rând prin mesajele transmise, cât şi pentru energia de care dă dovadă în timpul concertelor, a venit şi la Dublin Pub, pentru a fi alături de fanii săi.

Sute de tineri au venit special pentru artistul favorit, minijupurile şi pantalonii scurţi fiind la modă, chiar dacă afară erau câteva grade Celsius cu minus. Majoritatea fetelor venite la concert erau îmbrăcate sumar, cocoţate pe tocuri de peste 10 centimetri, probabil pentru a defila pentru Guess Who.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Piese precum „Locul potrivit”, „Tot mai sus”, „Tu” sau „Unu altu” i-au făcut şi pe cei mai în vârstă spectatori să danseze şi să cânte. Hip-hop-erul a fost nominalizat la MTV EMA din data de 6 noiembrie, la categoria Best Romanian Act, unde sigur va câştiga cu melodia “Manifest”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *