Hans Klemm a vizitat Iașul

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a fost, astăzi, oaspetele Iașului. Klemm a făcut scurte opriri la Palatul Roznovanu și la Casa Pătrată, unde a purtat discuții cu primarul Mihai Chirica și, respectiv, președintele CJ Iași, Maricel Popa și prefectul Marian Șerbescu.

WP_20170406_16_00_44_Pro Deși la Primărie a sosit cu mașina diplomatică, americanul a parcurs distanța pînă la Casa Pătrată pe jos, prilej pentru el de a admira arhitectura Mitropoliei și a Bisericii Sfinții Trei Ierarhi și de a simți, live, mirosul de plăcintă cu varză facută la plită.

WP_20170406_16_44_44_Pro Din scurtele declarații pentru presă oferite de Klemm nu am reținut nimic, ele conținnd doar banalitățile și amabilitățile obișnuite în astfel de situații.Și, totuși, vizita ambasadorului american a lăsat și o întrebare fără răspuns: de ce cu primarul Chirica a avut  întrevedere  tete-a-tete, în timp ce la Casa Pătrată a discutat cu Popa și Șerbescu în același timp, find și alte persoane de față? Ce a fost așa de important de spus de trebuia să audă numai Chirica? .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *