Harry Potter de la PDL Iaşi

Aliodor Manolea, vrăjitorul lui Băsescu,  a fost văzut dând târcoale sediului PDL Iaşi, cu câteva zile înainte de înscăunarea învăţatului şi deloc experimentatului Dumitru Oprea. Imediat după ritualul lui Manolea, pedeliştii au început să suspine noaptea prin somn ca apucaţii, de se speriau copiii şi făceau pe ei fără oliţă: „Mitică! Mitică! Miticuţă!”.

Nu e de mirare că, după plecarea vrăjitorului, pe peretele clădirii de pe Fane cel Mare, unde-şi împart cărţile câţiva valutişti, panarame obişnuite cu centura, un răzeş din ruralul ieşean şi un ţambalagiu maroniu, a apărut un panou violet, pus la etajele inferioare pentru a-şi beli oricare ochii în el. Totodată, pe afişier a rămas înfipt Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, aureolat bineînţeles cu portocaliu.

„La PDL este ceva ce scapă ochiului obişnuit. Ăştia sunt învârtiţi cu cheiţa la spate şi bătuţi în freză cu toaca. Toţi ca unu’! Când e vorba de cine conduce filiala, nu aţi văzut că mai toţi sunt după chipul şi asemănarea lui Băsescu şi a lu Nuţi? Parcă e o joacă cu decreţei. Peste asta, la pedeleul ăsta sunt spirite malefice care arcuiesc coardele în momentele cheie”, ne-a spus un oficial cu frică de Dumnezeu, care a vrut să întărească mitul lui Rumburak. Şi, chiar că ne-a convins! Ptiu în sân de trei ori, să se ducă pe Bahlui!!!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *