“Hel-Alen e o mincinoasă!”

Hel Alen

Hel Alen

Una dintre vedetele „Bârfei de Iaşi“, afirmă cu tărie că Hel-Alen, o altă vedetă de-a noastră, minte de îngheaţă apele!

Fotomodelul Hel-Alen s-a prezentat ca fiind studentă la Design vestimentar şi cu o carieră de model înfloritoare.

O minciună gogonată“, dacă e să ne luăm după Ioana, care s-a oferit să divulge anumite secrete din viaţa modelului Hel-Alen.

„Ea nu a urmat nicio facultate de Arte Plastice! Cum să facă facultate, când ea nici până la vârsta aceasta nu a dat Bac-ul!? Dar, mă rog, nu e un lucru care ar putea să îl spui cu mândrie oriunde, însă nici să minţi că eşti la facultate, când tu nu ai dat Bacalaureatul… că bate la ochi!”, dezvăluie sursa.

Mai mult decât atât, se pare că Hel-Alen nu stă prea bine nici la capitolul relaţii sociale întrucât prietene are foarte puţine, din varii motive.

„De-a lungul timpului, nu şi-a făcut multe prietene, iar pe cele care le avea, le-a pierdut. A avut o prietenă Nika, a cărei situaţie financiară era net superioară celei avute de domnişoara Tiru şi, bineînţeles, se învârtea prin alte cercuri. Hel-Alen s-a culcat cu mai mulţi prieteni ai lui Nika, fapt care a dus la o ceartă monstruoasă între cele două”, adaugă confidenta noastră.

Nici la capitolul dragoste Hel-Alen pare să nu stea pe roze, deoarece mai toate relaţiile prin care a trecut, nu au fost de lungă durată.

„Nimeni nu stă cu ea mai mult de două săptămâni”, spune sursa, care continuă:

 „Stomatologul care frânge inimile ieşencelor, Marsel Raiser, a fost iubitul Hel-Alenei, însă, tot pentru puţin timp. De la verbul „to be” la „wanna be” este cale lungă… aviz amatorilor!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *