Hidratarea, măsura optimă pentru redarea frumuseții!

Apa este sursa indispensabilă vieții, dar şi pentru celule și frumusețea tenului. O bună balanță a nivelului de hidratare asigură un ten sănătos. Condițiile climatice din perioada rece, care va urma, pot lăsa urme asupra tenului la orice vârstă. De aceea, este foarte important cum ne îngrijim tenul și cât de exigenți suntem în alegerea produselor și tratamentelor potrivite dorințelor noastre personale.

Protejează-ți tenul cu programul de frumusețe în trei pași  oferit de specialiștii Silhouette:Începeți pregătirea tenului cu 3 ședințe de hidratare pentru ca el  să facă față cu brio schimbărilor de temperatură, umezelii și tuturor factorilor agresanți din acest sezon.

Demachiere, gomaj, masaj, mască, cremă de final sunt etape-cheie în derularea programului de hidratare  facială. Produsele profesionale folosite conțin ingredienți principali activi care  hidratează orice tip de  ten, indiferent de starea lui.

Agenţii de curăţare exfoliază celulele moarte şi permit pătrunderea mult mai în profunzime a extractului pur de măr, aloe vera, complex hydro-regulator şi anti – deshidratanţi (ulei de avocado). Masajul şi masca completează ritualul tratamentului cu un răsfăţ suplimentar. Efectele îmbătrânirii sunt estompate oferind pielii o înfăţişare mai tânără.

Rezultate spectaculoase:  epiderma  curățată și fină care recapătă noi surse de capacitate de hidratare maximală, epiderma debarasată de toate senzațiile de discomfort; riduri provocate de deshidratare diminuate; un ten incredibil de radios și luminos.

Bunăstare, finețe și confort  – noile senzații dobândite în urma EXPERT HIDRATĂRII!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *