Ia uite cine se vrea la Radio ZU alături de Mihai Morar!

După o lungă perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Costi Ioniță a venit în România și a acceptat invitația în cadrul emisiunii de la Antena Stars însă, aici, lucrurile s-au cam aprins. Artistul a avut un schimb de replici acide cu Mihai Morar și chiar s-a lăsat cu reproșuri.

9585„Păi mă, Mihai, ca să nu îţi mai fie aşa dor de mine… de ce nu mă bagi și pe mine la Radio Zu?(…) De exemplu… pune şi tu o piesă de la mine. Ce e aşa greu? De exemplu piesa asta cu „I need your love” au dat-o toate radio-urile din România, dar românii mei nu au dat-o, adică tu”, i-a reproşat Costi Ioniţă lui Mihai Morar, în direct la Antena Stars.

„Nu eu mă ocup cu băgatul la radio. Noi am dat-o la Radio Zu”, i-a spus Morar. „Sigur, sau erai pe concurenţă? Hai,să audă toată ţara. Aş vrea să vorbim… să pui şi tu un român de-al tău, care te reprezintă cu succes şi drag şi e mândru de tine. Pună mă nene. Pune că nu te fac de râs”, a continuat Costi Ioniţă.

„Vrei să vorbim serios, sau…? Dacă vrei să vorbim serios, ştii foarte bine, mai bine decât mulţi dintre invitaţi şi telespectatori că eu la Radio Zu prezint emisiunea de dimineaţă. Nu eu mă ocup de intratul şi ieşitul artiştilor”, a spus Mihai Morar, vizibil iritat de situație.

SURSA:ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *