Iacoban schimbă palatele: din Roznovanu, direct în cel al Parlamentului!

Iacoban schimbă palatele: din Roznovanu, direct în cel al Parlamentului!Cu ceva mai mult de 64%, consilierul local i-a surclasat pe Marius Spânu şi Vlad Nedelcu, care, împreună, au adunat 5.700 de voturi. Adică doar un sfert din votanţii pe Tătăraşi

Ceea ce „Bârfa de Iaşi” susţinea în urmă cu două săptămâni s-a adeverit: „dacă la alegerile din 2008, Sorin Iacoban a pierdut la mustaţă competiţia, este de aşteptat ca pe 9 decembrie candatul USL să-şi surclaseze toţi competitorii”. Cu aproape 13.000 de voturi dintr-un total valabil exprimat de 20.000, social-democratul s-a impus mai lejer decât s-ar fi bănuit în faţa lui Marius Spânu, unul dintre cei mai slabi candidaţi pe Iaşi din partea ARD. Arogant şi de-a dreptul stupid, profesoraşul din Hârlău nu a înţeles nici măcar în al 12-lea ceas că vremea oportuniştilor a trecut. Mai mult decât atât, aidoma multor colegi de partid, Spânu nu a avut nici măcar eleganţa de a-şi fi recunoscut eşecul, în seara alegerilor ieşind din nou „pe sticlă” pentru a susţine o altă aberaţie: USL a pierdut, din iunie şi până acum, trei milioane de votanţi! Adică pedelistul nu a acceptat nici măcar explicaţiile sociologilor, conform cărora cei care au votat la referendum pentru suspendarea preşedintelui nu trebuie asimilaţi drept votanţi USL, cum nici condiţiile de vot – ne referim aici la zăpada de afară – nu au fost aceleaşi. Cu alte cuvinte, iarna nu-i ca vara, domnule Spânu!

În ceea ce-l priveşte, tânărul Vlad Nedelcu (PP-DD), cele 11 procente arată că are viitorul politic în faţă şi că vom mai auzi de el în anii ce vor urma.

Boier Roznovescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *