Iar o vom da în bară la Eurovision! Melodia României cotată doar a șasea la casele de pariuri!

Piesa “Yodel It!”, care va reprezenta România la Eurovision 2017, ocupă poziţia a şasea la casele de pariuri, anunţă Televiziunea Publică.

Alex Florea și Ilinca au făcut, joi, repetiții pentru semifinala din 11 mai, spectacolul reprezentanților  României la Eurovision 2017 fiind îmbunătăţit. Alex Florea a afirmat că mai are un amănunt important pe care trebuie să îl rezolve, acesta încercând mai multe variante pentru coregrafia ce implică tunurile de pe scenă şi care urmează să dea o notă personală spectacolului. “Scena nu este atât de mare pe cât mă aşteptam, ceea ce mă obligă să-mi regândesc momentul în care mă urc pe tun, astfel încât să iasă aşa cum îmi doresc”, a spus acesta, potrivit unui comunicat al Televiziunii Publice.

Ilinca a continuat: “Această secvenţă mă solicită la maximum. Este punctul în care, muzical, eu dau tot ce am mai bun și exact în acest moment, în spatele meu, Alex va executa acea săritura de pe tun, care îmi dă mari emoții”.

De altfel, la prima repetitive de la Kiev,  Alex Florea a suferit și un accident. “Am fost primiţi de întreaga echipă de producţie cu îngrijorare. Ne-au întrebat încă de la intrarea în backstage cum se simte Alex şi si-au exprimat îngrijorarea cu privire la show-ul de pe scenă, în cazul în care artistul va cădea şi a doua oară. Organizatorii au punctat foarte clar că Alex trebuie să urce pe tun atunci când este oprit şi nu în mişcare, ca să evite orice fel de căzătură. Noi le-am promis că acest lucru nu se va mai întâmpla şi am reuşit ca, în cele trei repetiţii, câte au fost în cadrul programului nostru de 20 de minute, să se încheie cu bine”, a explicat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României, la emisiunea “Pulsul zilei”, de la TVR 1.

SURSA:ziarulring.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *