Ieşeanul care se ocupă de look-ul vedetelor din Bucureşti

Capitala oportunităţilor! Odată ajuns în Bucureşti, şansele de reuşită sunt mult mai mari. Acest lucru ni l-a confirmat şi Alex Ifimov, un tânar ieşean, de 24 de ani, ce locuieşte de un an de zile în Bucureşti.

,,În Capitală ai foarte multe oportunităţi, spre deosebire de Iaşi. Nu este cel mai frumos oraş, dar dacă îi descoperi calităţile şi treci cu vederea peste celelalte, poţi să trăieşti liniştit”, ne spune Alex care a terminat Facultatea de Arte Plastice Decorative şi Design din cadrul Universităţii George Enescu din Iaşi, secţia de design vestimentar.

În prezent, este freelancer pe make-up şi hairstyling, după ce a lucrat în  prealabil în două saloane de înfrumuseţare. Alex se poate considera o persoană norocoasă, deoarece job-ul lui i-a oferit oportunitatea de a intra în contact cu diferite vedete.

„Deoarece am lucrat ca stilist la diferite clipuri muzicale, am avut ocazia să-i cunosc pe Iulia Vântur, Marius Moga, Wanda, Alexandra Stan, dar şi pe renumiţii designeri vestimentari Stephan Pelger şi Laura Lazăr”, a precizat Alex.

„femeia ideală nu există!“

Tânărul hairstylist nu crede în femeia ideală. Aceasta nu există în accepţiunea lui şi în a multora de altfel. Şi chiar dacă Bianca Drăguşanu este un ideal greu de atins pentru mulţi bărbaţi, Alex, deşi este aproape de ea, spune că ,,este prea exagerată, parcă prea scârţâie din toate încheieturile. De obicei militez pentru frumuseţea naturală sau intervenţiile de bun gust”.

Pe viitor, ieşeanul îşi doreşte să evolueze în cariera pe care şi-a început-o şi să reuşească şi pe partea de design vestimentar.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *