Îi atârnă şi nu-i mai suportă! Andreea Mantea „renunţă” la sânii cu care a înnebunit majoritatea bărbaţilor

Andreea Mantea este nemulţumită de sânii cu care a înnebunit o mulţime de bărbaţi şi este pe cale să ia o decizie radicală. Bruneta le-a mărturisit apropiaţilor că aceştia  ”atârnă”, aşa că vrea să-şi scoată silicoanele.

Mantea a apelat în urmă cu 10 ani la serviciile unui medic care i-a pus silicoane, iar, la scurt timp, bruneta a început să aibă şi mai mult succes. Anii au trecut, vedeta a născut anul trecut un băieţel, iar acum are probleme la sâni. Ea le-a mărturisit apropiaţilor că în curând va apela la serviciile doctorului Youssef Chawi ca să-şi scoată silicoanele. ”Are dureri, nu e nimic grav, însă vrea să rezolve această problemă. Spune că îi atârnă sânii şi că nu mai suportă, tocmai de aceea s-a decis să-şi scoată silicoanele. Nu-şi face griji că nu o vor mai curta bărbaţii, ştie ce poate şi ce calităţi are”, au declarat apropiaţi ai Andreei Mantea pentru CANCAN.ro.

Bruneta spunea în urmă cu ceva timp de ce a ales să-şi pună silicoane. “ Aveam sânii nici mari, nici foarte mici, dar tot timpul trebuia să mă “spânzur” cu un sutien. Nu puteam să îmbrac o rochie cu spatele gol sau un maiou ca să nu se vadă sutienul. Trebuia să am grijă să am sutienul la culoare, că altfel se vedea urât, şi sincer mă săturasem. Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi am făcut operaţia”.  Deşi s-a spus că ar avea şi alte operaţii estetice, Mantea a negat acest lucru. Asta este singura mea operaţie estetică(implantul de silicoane-n.r.). S-a mai spus că mi-aş fi operat pomeţii, dar uitaţi-vă la David, este leit mămica lui. La fel au pomeţii şi sora mea, şi mama, şi mătuşa mea”, spunea ea.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *