Ileana, bună de pus pe rană

12 ani au trecut de la prima apariţie a acestui pictorial. Era în epoca de dinaintea iPhone-ului, când telefoanele mobile foloseau doar la vorbit şi atât. 12 ani plini pentru Ileana Lazariuc a cărei absenţă continuăm să o regretăm. Din fericire, în urma acelui număr Playboy din ianuarie 2002 a rămas o superbă galerie foto. Între timp, Ileana s-a făcut femeie de casă. S-a măritat cu Ion Ion, băiatul potentului om de afaceri Ion Ţiriac. Dar tot sexoasă a rămas.

ileana-lazariuc-3

Ce vremuri! Poză din 2002, cu Ileana lipsită de inhibiţii, pe vremea când Ion Ion n-o îmbrăca din cap până-n picioare (sursa: www.playboy.ro)

La Monte Carlo
Cu Ion Ion, frumoasa basarabeancă a făcut doi copii şi s-a mutat din România, departe de privirile indiscrete. Acum, cei patru locuiesc fix la Monte Carlo. Deh, parale au. Business-ul lui tata socru (Dumnezeu să-i dea sănătate) merge ca pe roate. Ce-ţi mai potţi dori de la viaţă? Bună întrebare. Ileana, fire zburdalnică, probabil că şi-ar mai dori, măcar câteva nopţi, să mai “copilărească” prin cluburile de fiţe ale Capitalei. Dar nu se mai poate. Ion Ion i-a pus frână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *