Imagini compromitatoare cu o angajata a Jandarmeriei din Giurgiu ar fi aparut pe internet. Tanara sustine ca sunt trucate

O inregistrare video cu o tanara aflata in ipostaze indecente a pus capat carierei unei angajate a Jandarmeriei Giurgiu. Femeia sublocotenent sustine ca nu ea este cea care apare in acele imagini si ca cineva le-a trucat.

Apropiatii spun insa ca asemanarea e izbitoare. De rusine, tanara si-a dat demisia saptamana trecuta.

Tanara din imaginile compromitatoare ar fi, dupa spusele unor persoane din anturajul ei, o angajata a Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Giurgiu. Insa unii prieteni sustin ca fata n-ar avea nici o legatura cu asemenea activitati, pentru ca este o persoana serioasa si la locul ei.

„Persoana la care faceti referire nu mai lucreaza in cadrul jandarmeriei Giurgiu si nu mai are nicio legatura cu institutia. In ultimii doi ani a fost angajata unitatii si luna asta si-a prezentat demisia din motive personale. Jandarmeria Giurgiu nu ar tolera un astfel de comportament care este dezonorant si in total dezacord cu statutul de militar”, a spus locotenent Nicoleta Beianu, purtatorul de cuvant al IJJ Giurgiu.

„Cineva a trucat alea, nu sunt eu acolo. Eu nu sunt in Giurgiu si nici nu o sa mai apar vreodata cu imaginea patata. Din cauza unor dusmani pe care ii am eu in IJJ Giurgiu si care au trucat… Din diverse motive pe care le stiu eu si nu am ce sa mai comentez”, a spus fosta angajata a IJJ Giurgiu.

Vecinii fetei spun ca s-a mutat in blocul in care locuieste in urma cu doi ani, impreuna cu iubitul ei, si nu credeau ca se ocupa cu astfel de lucruri.

Toata povestea a iesit la iveala dupa ce imaginile cu ea au fost vazute pe internet de o persoana care a recunoscut-o.

Reprezentantii Jandarmeriei Giurgiu spun ca tanara care si-a dat demisia este absolventa a Academia de Politie si cat timp a lucrat ca jandarm a desfasurat activitati de ordine publica si a avut un comportament normal.

Intr-o fotografie postata in anul 2011 pe o retea de socializare tanara apare purtand uniforma Academiei si pare sa muste dintr-o pereche de catuse.

Sursa: stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *