Imagini fierbinţi! O prezentatoare de la Antenă, model la plajă

D e mai bine de un şi jumătate, Andra Trandaş, prezentatoare la Antena Stars, se iubeşte cu Andrei Oprea, un băiat de bani gata în vârstă de 23 de ani, fiul patronului unei firme de protecţie şi pază

O parte din această afacere prosperă i-a fost deja transferată lui Andrei. Andra este cu şapte ani mai mare decât iubitul ei, însă din pozele de faţă, făcute pe litoral, se poate înţelege limpede că Andra este nu doar la mare sau în apa mării, ci şi în mare formă, cu un corp bine arcuit, ca un instrument carnal muzical la care orice tânăr de 23 de ani şi-ar dori să cânte seara, dimineaţa şi chiar şi la amiază.

andra-colaj

Înainte de Andrei, Andra a avut o relaţie cu Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa, şi a fost cât pe ce ca ea şi Bogdan să ajungă în faţa altarului, doar că altarul şi-a luat tălpăşiţa pe nepusă masă, după cum scrie revista CIAO! După Bogdan, Andra s-a iubit cu un tip pe nume Dorian, unul dintre dansatorii Loredanei Groza, dar relaţia lor n-a făcut prea mulţi paşi de dans pe ringul vieţii. În cele din urmă, la poalele picioarelor ei a ajuns tânărul Andrei, care îi oferă tot felul de servicii, inclusiv de pază şi protecţie sentimentală.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *