Imaginile care spun adevarul despre starea lui Gabriel Cotabita! Cum a fost filmat artistul la ceas de seara!

Gabriel Cotabita si-a revenit miraculos dupa ce a suferit un stop cardiac si a fost, timp de o luna, in coma. Acum, artistul se simte din ce in ce mai bine. Marti seara, acesta a mers impreuna cu familia sa la un restaurant de lux din Bucuresti.

In urma cu trei zile, Gabriel Cotabita a fost filmat de CANCAN.ro in timp ce parasea spitalul Floreasca, acolo unde a mers la un control. Din imagini se poate sesiza clar ca  starea cantaretului era destul de buna.

Artitul zambea, semn ca vestile primite de la medic au fost pozitive.

 

Marti seara, Cotabita a petrecut cu familia la restaurant, iar distractia a fost cuvantul de ordine.

Aela, fiica cea mare a artistului, coboara din masina

Aela, fiica cea mare a artistului, coboara din masina

 

Insotit de fetele sale, de mama lui, dar si de Catalin Catoiu, zis “Teava”, un bun prieten al sau, artistul a avut un tonus foarte bun.

Cotabita este ajutat de Milena

Cotabita este ajutat de Milena

 

A stat doua ore la restaurant

 

Toata lumea s-a distrat de minune, iar Gabi Citabita a fost foarte zambitor, lucru care le-a bucurat pe fetele acestuia, dar si pe mama sa. Dupa aproximativ doua ore, solistul a cerut sa i se faca nota, a platit, dupa care s-a urcat in masina si s-a indreptat catre casa.

 

Componentul formatiei VH2 s-a asezat pe locul din dreapta, masina fiind condusa de una dintre fiicele sale.

Artistul si mama acestuia

Artistul si mama acestuia

 

Dupa aproximativ 15 minute, autovehiculul a ajuns in fata blocului artistului, iar Cotabita a fost ajutat de una dintre fetele sale sa coboare din automobil, gestul fiind urmat si de mama sa.

Cotabita si mama acestuia intra in bloc

Cotabita si mama acestuia intra in bloc

 

Cantaretul si-a imbratisat fetele, dupa care a intrat in bloc impreuna cu mama sa.

Progrese uriase

 

Gabriel Cotabita a facut progrese uriase in ceea ce priveste recuperarea, iar din cate se pare este pregatit din nou de munca!  Solistul a inceput inregistrarile la o noua piesa, pe care nu a reusit sa o termine, insa recent s-a intalnit cu compozitorul Tudor Andrei, pentru a pune la punct ultimele detalii. Cotabita ar planuri si mai mari pentru luna august, atunci cand vrea sa participe la un festival in Vama Veche, insa se confrunta cu o problema delicata: medicii i-au interzis sa se expuna  la soare.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *