Imaginile cu ADELINA PESTRIŢU, din perioada în care dansa în IBIZA! Cum arăta atunci bruneta

După ce Adelina Pestriţu şi Speak au anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, că nu mai formează un cuplu, s-au spus multe despre relaţia celor doi, care a ţinut peste doi ani şi jumătate.

Însă, o dezvăluire neaşteptată a venit, recent, din partea unei persoane care o cunoaşte cât se poate de bine pe Adelina Pestriţu. Mai exact, e vorba despre Oana Ioniţă, care în trecut a dansat alături de fosta femeie de televiziune în Ibiza. „Bebeluşa“ Oana a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, mai multe detalii neaşteptate chiar despre acea perioadă.

Adelina era blondă în acea vreme, dar era la fel de atrăgătoare.
Adelina era blondă în acea vreme, dar era la fel de atrăgătoare.

„Noi am fost foarte bune prietene, am fost şi la Ibiza împreună. Ea dansa în club. Trebuia să ştii mai multe stiluri de dans. În primul rând se alegea o fată frumoasă, care să arate bine şi se mergea pe stilul foarte dinamic de dans, nu pe cel lasciv. A avut nişte relaţii şi când era în Ibiza, dar nu vreau să mă bag“, a povestit Oana Ioniţă. Acum, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă imaginile de colecţie cu fosta iubită a lui Speak, din perioada în care muncea în cluburi pentru a-şi construi un viitor frumos.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *