Îmbulzeală la „Book Land“

Ieşenii s-au delectat, timp de cinci zile, la Târgul Naţional de carte „Book Land”, cu cele mai bune cărţi ale momentului. La această manifestare au participat80 de edituri.

În prima zi de târg, încă de la primele ore ale dimineţii, ieşenii au luat cu asalt rafturile târgului pentru a fi la curent cu noile apariţii editoriale.

„Până acum vânzările au mers neaşteptat de bine. La ora 10.00, am încasat primii 150 lei pentru o carte de specialitate. Cel mai bine s-au vândut cărţile pentru copii, cele de artă şi culegerile de matematică pentru clasele I-XII. Majoritatea cărţilor au preţul de producător, multe dintre edituri având promoţii speciale doar în cadrul acestui târg, cu reduceri între 20% şi 50%”, ne spune Viviana German, coordonator „Book Land“.

Acest târg de carte a avut loc pentru prima dată de Paşti, la Bucureşti, bucurându-se de un real succes, motiv pentru care organizatorii s-au hortărât să facă unul şi la nivel naţional.

Preţurile la cărţi sunt accesibile, începând de la 10 lei, un cod al bunelor maniere, şi până la câteva sute de lei cele de specialitate sau atlasurile.

Pentru părinţii a căror copii au început să se întrebe cum au veit pe lume, de ce fetiţele sunt altfel decât băieţii şi viceversa, a fost lansat, în cadrul târgului, manualul „Sexul povestit celor mici“. Pentru a ieşi din încurcătură sau în caz că nu ştiu cum să ocolească subiectul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *